A. Robert Alliance Brut Classic (0,375l)

169,00 kr.

Brut Classic har dejlige livlige vedvarende bobler. En smuk gylden nuance med perfekt klarhed. Den er elegant og delikat. Den afslører noter af modne gule frugter og slutter med en let ristet smag. Du vil værdsætte den for sin umiddelbarhed og den afslører en elegant og balanceret modenhed med afsluttende strejf af kandiserede citrusfrugter.

Vinmarkerne hos ejendommen Champagne A. Robert breder sig fra Marne-dalen til Côte des Blancs i Champagne. De ejer selv i alt 68 marker, hvoraf flere har Premier Cru-status. I vindistriktet vokser de tre mest benyttede druesorter i Champagne: Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle deres champagner lagres minimum fire år på flaske, inden de frigives fra vinkælderen. De bruger både rustfrie ståltanke og egetræsfade til lagring. Egetræsfade tilfører mere kompleksitet til champagnen.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Metode og produktion
Til enhver begivenhed vil denne Brut champagne, med sin finesse og festlige bobler, glæde dig og dine gæster. Dette er den perfekte champagne, som en aperitif og til de mest specielle og hyggelige øjeblikke.
Brut Classic er fremstillet på Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay og de viser det perfekte eksempel på blandingskunst. Kombinationen af forskellige terroirers og druesorter går sammen i harmoni og ender ud som
en elegant vin. Blanding af denne cuvee tilbydes kun til salg, efter tre års lagring, dette tilføjer så meget rigdom af dets aromatiske potentiale som muligt, for at denne kan udvikle sig fuldt ud.

 

Historie
Siden 1722 har vinstokkene været for Robert-familien, hvad pennen har betydet forfatteren: midlerne til at udtrykke en unik form for kunst, hvis primære behov er at helliggøre naturen.
Næsten tre århundreder efter, at den første ejendomsakt blev oprettet af Robert Le Jeune, dyrker Robert-familien stadig vinstokke ved Fossoy, på skråningerne af Marne-dalen.
Først under Andre’s drivkraft og derefter under Alain Robert’s, er familieboet blevet Champagne A. Robert.
Hver generation har videregivet deres respekt for tradition uden at sidde fast i fortiden, så traditionen smelter sammen med moderniteten. Den savoir-faire (knowhow), der er lært gennem generationer, har ført til en ihærdighed for kvalitet frem for alt andet.
A. Robert Estate har opnået HEV (High Environmental Value) niveau 3 certifikat, som er det højeste niveau. Denne officielle etikette, udstedt af “Grenelle de l’environnement” (QANGO), hvilket måler de aktuelle resultater på fire områder: biologisk mangfoldighed, gødning, skadedyrskontrol og vandhåndtering.
Vinmarkerne hos ejendommen Champagne A. Robert, breder sig fra Marne-dalen til Côte des Blancs i Champagne. Der er i alt 68 marker, hvoraf flere har Premier Cru-status, og der vokser 3 druesorter. Den store mangfoldighed på disse marker giver et større og bedre udvalg af druer til, at producere champagne.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.