Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS BARe VIN

Generelle oplysninger

BARe VIN
Værkmestergade 25B

8000 Aarhus C

Tlf: 52 76 25 69

CVR nr.: 42361283
E-mail: hej@barevin.dk

 

Billetter

Jævnfør forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2 nr. 4 og 12 gælder der ingen fortrydelsesret for køb af billetter uanset om købet er foretaget på vores hjemmeside eller i butikken. Du kan derfor ikke forvente at få refunderet billetter eller ombytte billetter til et andet arrangement.

Vi har dog valgt at sige hvis du kontakter os 7 dage inden events start, så refunderer eller ombytter vi gerne dine billetter. Skriv til hej@barevin.dk. 

 

Priser

Hos BARe VIN tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BETALING

BARe VIN modtager betaling med VISA-Dankort, VISA samt VISA Electron. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

BARe VIN tilstræber at afsende ordre hurtigst muligt. Vi holder dog lukket søndage og mandage. 
Vi sender til hele Danmark. Enkle øer undtaget. Fragtpriser fra 69 kr. Varer vil blive sendt til det angivende sted, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer sendes med GLS til GLS pakkeshop.

Er din vare modtaget ved modtagelse? 

Vi pakker dine varer bedst muligt. Dog oplever vi desværre der kan ske uheld undervejs. Er uheldet ude og har alle dine flasker ikke overlevet turen, er det vigtigt du kontakter BARe VIN eller GLS på modtager dagen, så dine flasker kan blive erstattet.

Når dine varer er afsendt og pakket ansvarligt fra BARe VINs side, så er et juridisk et mellemværende mellem kunden og GLS.
Vi hjælper dog gerne med at få varerne erstattet og sender hurtigst muligt nye afsted til dig. Men for at vi kan gøre cdet er det vigtigt GLS betingelser for erstatning er opfyldte.    
Gennemgå derfor og forhold dig meget nøje til følgende punkter fra GLS.

Det er meget vigtigt at du:

  • Ikke tager indholdet i brug

  • Gemmer alt emballage – Både det indvendige og udvendige

  • Ikke flytter pakken fra leveringsadressen

  • Vedhæfter dokumentation for indholdets værdi (MobilePay, faktura el. lign)


Tager billeder af følgende:

  • Alle pakkens udvendige flader, hvor GLS-labelen skal være synlig på et af billederne

  • Alt den indvendige beskyttelse

  • Det skadede indhold

 

Returret

Drikkevarer er ikke omfattet af returret (Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1 ), men vi hos BARe VIN vil vi selvfølgelig vores kunder det bedst, så vi tilbyder alligevel vores kunder 7 dages returret regnet fra leveringsdatoen.

Du afstår selv selv omkostningerne for returnering, og vælger selv om du ønsker pengene retur eller at ombytte til andet.

Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@barevin.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din returret, om du ønsker pengene tilbage eller ombytning.

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

BARe VIN
Værkmestergade 25B
8000 Aarhus C

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur – medmindre du ønsker ombytning. I forbindelse med din transaktion vil der være transaktionsgebyr. Disse vil ikke blive tilbagebetalt.

Alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger og gebyrer tilbagebetales til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personener være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hej@barevin.dk42361

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.