Om os

Hos BARe VIN synes vi at vin skal være simpelt. Det er jo trods alt Bare Vin! Vi går ikke så meget op i navne, årgange, og prestige – til gengæld går vi rigtig meget op i smag. Vi prøver, på en ikke fancy måde, at guide dig frem i de vine som vi har udvalgt til dig, med ord og smagsbeskrivelser du kan forstå.

BARe Vin går op i natur og smag. Derfor finder du især, men ikke udelukkende, økologiske- og biovine. Vi prøver så vidt det er muligt at gå efter “lokale” produkter. Du vil derfor finde dansk producerede vine, og spiritusser. Meeen, vi går også op i smag og derfor vil du også finde vine fra andre lande. Fokus er især på tørre vine, og bl.a. derfor vil du opleve at vi har flest vine fra de kolde vinområder i Europa, Alsace, Pfalz, Østrig, og lignende.

Vi er Kristian Gram og Brita Richter. Vi er glade for vin – for det smager godt! Vi går op i at give dig en personlig betjening og vejledning. Så spørg os når du møder os til events eller messer, skriv eller ring, så guider vi dig frem til lige præcis det produkt vi tror på passer til din smag.

For tiden er Kristians favorit Mimosa Natural Sweet – en abrikosligende sød dessertvin, som du kan finde under “Andet Godt”, mens Brita for tiden drikker sin del af Can Paixano Rosat, en lyserød, men ikke alt for sød spansk mousserende vin. Den finder du under “Bobler”.

Tak fordi du kiggede ind forbi vores webshop!
De bedste Hilsner Brita og Kristian