Om os

Hos BARe VIN synes Jeg at vin skal være simpelt. Det er jo trods alt Bare Vin! Jeg går ikke så meget op i navne, årgange, og prestige – til gengæld går Jeg rigtig meget op i smag. Jeg prøver, på en ikke fancy måde, at guide dig frem i de vine som jeg har udvalgt til dig, med ord og smagsbeskrivelser du kan forstå.

BARe Vin går op i natur og smag. Derfor finder du især, men ikke udelukkende, økologiske- og biovine. Jeg prøver så vidt det er muligt at gå efter “lokale” produkter. Du vil derfor finde dansk producerede vine, og spiritusser. Meeen, jeg går også op i smag og derfor vil du også finde vine fra andre lande. Fokus er især på tørre vine, og bl.a. derfor vil du opleve at vi har flest vine fra de kolde vinområder i Europa, Alsace, Pfalz, Østrig, og lignende.

Bag BAReVIN står Kristian Ekkelund Gram . Min passion for vin er stor – for det smager godt! Jeg går op i at give dig en personlig betjening og vejledning. Så spørg mig når du møder mig til events eller messer, skriv eller ring, så guider jeg dig frem til lige præcis det produkt vi tror på passer til din smag.

For tiden er Kristians favorit Can Paixano Rosat, en lyserød, men ikke alt for sød spansk mousserende vin. Den finder du under “Bobler”.

Tak fordi du kiggede ind forbi min webshop!
De bedste Hilsner Kristian