Om os

Hos BARe VIN synes vi at vin skal være simpelt. Det er jo trods alt Bare Vin! Vi går ikke så meget op i navne, årgange, og prestige – til gengæld går vi rigtig meget op i smag. Vi prøver, på en ikke fancy måde, at guide dig frem i de vine, som vi har udvalgt til dig, med ord og smagsbeskrivelser du kan forstå!

BARe Vin går op i natur og smag. Derfor finder du især, men ikke udelukkende, økologiske- og biovine. Vi prøver så vidt det er muligt at gå efter “lokale” produkter. Du vil derfor finde dansk producerede vine, og spiritusser. Meeen, vi går også op i smag og derfor vil du også finde vine fra andre lande. Fokus er især på tørre vine, og bl.a. derfor vil du opleve at vi har flest vine fra de kolde vinområder i Europa, Rhineområdet, Pfalz, Østrig, og lignende.

Bag BAReVIN står Kristian Ekkelund Gram og Brita Vejrup Richter. Vores passion for vin er stor – for det smager godt! Vi går op i at give dig en personlig betjening og vejledning. Så spørg os når du møder os til events eller messer, skriv eller ring, så guider vi dig frem til lige præcis det produkt vi tror på passer til din smag.

For tiden er Kristians favorit Henrichshof Riesling Sekt i Mosel den finder du under “Bobler”. Britas favorit lige i tiden er denne Cote du Rhone fra Denuziere, en rigtig tør , men frugtig vin. Den finder du under “Rødvin”

Tak fordi du kiggede ind forbi vores webshop, vi håber også at se dig i butikken eller i vinbaren!
De bedste hilsner Kristian og Brita

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.