Privatlivspolitik

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det?

Persondatapolitik
Når du handler hos os, så har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Postnummer, Telefonnummer og E-mail adresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og give dig den bedst mulige oplevelse.
 
Personoplysningerne registreres hos BARe VIN og opbevares i 1 år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige hos BARe VIN er Kristian Gram.
 
Dine oplysninger er i sikre hænder hos, og sælges ikke til tredjemand.

Som registreret/kunde hos BARe VIN har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og skulle du ønske indsigt eller dine persondata bliver slettes, må du meget gerne rette henvendelse til BARe VIN

Vi opretholder følgende principper, når vi behandler dine persondata:

1. Vi indsamler og lagrer data til disse hovedformål: 
a. Behandling og levering af din ordre
b. Kundeservice
c. Forbedring af din brugeroplevelse 
d. Marketing
e. Lovmæssige krav
2. Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål
3. Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem
4. Vi sælger ikke dine data
5. Vi opbevarer dine data sikkert

Følgende IT-systemer bliver brugt til at registere og opbevarer dine data:

  • WooCommence
  • Stripe.com
  • WordPress

Du kan til enhver tid få udleveret og slette dine data ved at kontakte os