Champagne A. Robert, Brut Rosé

DKK 299,00

Smagsnoter
Med sin dybe farve vil denne elegante champagne overraske dig. Med næsen finder du aromaer af moden rød frugt og antydninger af kandiseret appelsin, fremprovokeret af dens overraskende friskhed. På ganen er dette
en delikat vinøs rosé, kraftig, fløjlsagtig og balanceret.

Serveringstemperatur: 8-10°C (46-50°F).

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Metode og produktion
Denne fremragende Brut Rosé, en specialitet indenfor kategorien, består af en række vin og tre druesorter fra flere årgange.
Vinen er hovedsagelig lavet af Pinot Meunier, der giver Brut Rosé champagnen al sin frugtighed. Den tid, champagnen tilbringer i kælderen, bringer den dejlige aromatiske kompleksitet frem i champagnen.

Historie
Siden 1722 har vinstokkene været for Robert-familien, hvad pennen har betydet forfatteren: midlerne til at udtrykke en unik form for kunst, hvis primære behov er at helliggøre naturen.
Næsten tre århundreder efter, at den første ejendomsakt blev oprettet af Robert Le Jeune, dyrker Robert-familien stadig vinstokke ved Fossoy, på skråningerne af Marne-dalen.
Først under Andre’s drivkraft og derefter under Alain Robert’s, er familieboet blevet Champagne A. Robert.
Hver generation har videregivet deres respekt for tradition uden at sidde fast i fortiden, så traditionen smelter sammen med moderniteten. Den savoir-faire (knowhow), der er lært gennem generationer, har ført til en ihærdighed for kvalitet frem for alt andet.
A. Robert Estate har opnået HEV (High Environmental Value) niveau 3 certifikat, som er det højeste niveau. Denne officielle etikette, udstedt af “Grenelle de l’environnement” (QANGO), hvilket måler de aktuelle resultater på fire områder: biologisk mangfoldighed, gødning, skadedyrskontrol og vandhåndtering.
Vinmarkerne hos ejendommen Champagne A. Robert, breder sig fra Marne-dalen til Côte des Blancs i Champagne. Der er i alt 68 marker, hvoraf flere har Premier Cru-status, og der vokser 3 druesorter. Den store mangfoldighed på disse marker giver et større og bedre udvalg af druer til, at producere champagne.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.