A. Robert Cuvée 1722

850,00 kr.

Champagne Robert cuvée 1722

Egetræfads lagret årgangschampagne lavet på Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunierdruer. Egetræsfadene tilfører mere kompleksitet til champagnen. Denne champagne har aromaer af hvid frugt, såsom pærer, med en antydning af brioche på næsen.

På lager

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Champagne Robert cuvée 1722

Cuvée 1722 er resultatet af en velafbalanceret udmåling af druer, hvilket giver den stor finesse. Den har en klar lysegule udstråling med en smuk fin mousse i glasset. Denne champagne har aromaer af hvid frugt, såsom pærer, med en antydning af brioche på næsen. Munden bliver ligeledes angrebet med den aromatiske kraft, som er et resultat af de mange år i kælderen.

Den har en meget lang lagringstid både før og efter vinen degorgeres. Det har den for, at den kan udvikle et maksimum af kompleksitet. Intet er overladt til tilfældighederne. Alle druer bliver høstet med hånden og sorteres herefter manuelt. A. Robert har et lager med korkpropper og nøje udvalgte egetræsfade som alt sammen indgår i dosagen. Det er selvsagt en kostbar metode, men der bliver ikke sparet noget som helst for at opnå den ultimative kvalitet, der findes i denne champagne.

Cuvée 1722 bliver produceret i begrænsede mængder og med et omhyggeligt udvalg af de bedste druer. Den viser virkelig husets karakter og stil, når den er bedst. Det er en champagnen i høj klasse, der har et fremragende potentiale for yderligere opbevaring. Den er lige så velegnet som en aperitif, som ved bordet til at ledsage de fineste retter.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.