Rheum fra Cold Hand Winery

DKK 192,00

Tør mousserende rabarbervin lavet på danske økologiske Svendborg vinrabarber. Flaskefermenteret efter den traditionelle metode.

Rheum har en flot farve med smukke perlende bobler. Vinen er tør men endeløs frugtig af sprød rabarber. Eftersmagen er lang og intens med et strejf af vanilje og skovjordbær.

Vinens syre og kompleksitet gør den helt perfekt til snacks, skaldyr, fisk eller som et frisk pust i velkomstglasset. En spændende og ekstraordinær vinoplevelse.

Beskrivelse

Rheum er fremstillet efter “den traditionelle metode” med flaskefermentering. De knuste rabarber er massegæret sammen med økologisk rørsukker. Siden er vinen fyldt på champagneflasker og flaskegæret i  6 måneder. Herefter blev vinen håndvendt i champagnereoler og degorgeret.

750 ml.
9% vol.
Årgang: 2018
Indeholder sulfitter/contains sulphites



Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.