Josep Masachs – Ressò Rosado

89,00 kr.

Ressò Rosado er en forfriskende lækker rosevin. Det er en velsmagende rosévin på druerne Grenache og Tempranillo. Ressò Rosado har en elegant fylde og noter af frugt og friske røde bær.

Josep Masachs Ressò vine er en serie af vine fra den vestlige del af Catalonien. Her falder ikke megen regn og sommerdagene er meget varme, men vinstokkene køles af en konstant vind, som skiftevis kommer fra havet og fra landsiden.

Mens hvidvinen er baseret på Garnacha Blanca er rødvinen og rosevine på Garnacha og tilsæt lidt Tempranillo hvilket tilfører mere kompleksitet til vinene.

Vingården er paceret i Terra Alta regionen i den sydvestlige del af den catalanske DO.

Regionen er placeret højt oppe, hvor klimaet er meget typisk middelhavsagtigt. Kombinationen af kolde vintre, varme somre, regn og konstant blæst, giver en meget speciel frugtsmag.

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Om Josep Masachs

Vinhuset Josep Masachs blev grundlagt i 1920, hvor de købte deres første vinmarker i Vilafranca del Penedés. I mange år havde vinhuset mest fokus på mousserende vine, hvilket har gjort dem kendt som en de bedste cava-producenter. Men heldigvis har de udvidet sortimentet med en sortimentet med flere forskellige bordvine.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.