Heinrichshof “In der Heel” Riesling Kabinett Feinherb

119,00 kr.

Riesling fra Mosel, Heinrichshof ” in der Heel” Riesling Kabinett Feinherb, 75 cl.

På lager

Beskrivelse

Riesling Kabinett Feinherb

Riesling Kabinett Feinherb er en ren, smuk og klar Riesling med noter af citrusfrugter. Den er elegant balanceret mellem frugtrig sødme og en frisk syre, der får munden til at løbe i vand. Mens vinen har alle de karakteristiske elementer fra en Riesling, er der et attraktivt og underlæggende aspekt af citrongræs. Dette er et glimrende eksempel på en Riesling.

“In der Heel” er et gammelt keltisk navn for marken som er stejl og beliggende i Zeltingen. Jordbunden er fin, let iblandet skifer.

Gastro: 5 ud af 6 stjerner til årgang 2020.

“Kan man få nok af moselriesling med restsødme? Det er i mine øjne et retorisk spørgsmål, hvor det – om nødvendigt – åbenlyse svar er “nej”. Her har vi fat i en ganske aromatisk variant med muscatlignende blomsternoter såvel som lime og vandmelon. I munden er der en generøs sødme, som balanceres flot af en tilsvarende udtalt syre, og de to taler flot sammen i det samlede udtryk. I munden spiller den videre på de samme blomster- og frugtnoter, og alt i alt er der tale om en læskende, livlig riesling, som helt og aldeles lever op til forventningerne for en moselriesling i den lave ende af prisskalaen.”Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.