Don Bosco Sacrifice Rosé Provencé

129,00 kr.

Tilbud: 6 stk. 500,-

Smagen af elegance, liv og sydens sol i det populære Provencé, Sydfrankrig. Du får her en super dejlig, livlig og frisk rosévin fra det franske vinhus Don Bosco lavet på Grenache og Tibouren druer, som nænsomt er udvalgt og håndplukket på de smukke vinmarker i Provencé. Vinhuset ejer 86 hektar vinmarker i det berømte og smukke Provencé.

Provence er særdeles kendt for sine fortryllende rosévine, som har 1. prioritet hos langt de fleste vinhuse, hvilket resulterer i sublime rosévine, som virkelig kan noget helt specielt.

Don Bosco er kendt for deres topkvalitet, og har vundet et hav af medaljer. Vinhusets Sacrifice Rosé har netop vundet en guldmedalje i 2020 årgangen.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Don Bosco Sacrifice Rosé Provencé 2019 på 13% er en dejlig rund og generøs rosévin med en delikat, smuk og klassisk Provencé farve i glasset. Du vil opleve masser af friskhed i både duft og smag. I næsen vil du opleve noter af hvide blomster, peber og citrus frugter. Smagen er livlig, fyldig, sprød og frisk med noter af citrus frugter og fersken. Vi anbefaler, at den serveres afkølet ved 8-10 ° C. Det er en alsidig rosévin, der både kan nydes alene og til mad, eksempelvis retter med fisk, skaldyr, kylling og pasta. Det er også den perfekte rosévin til hygge på terrassen.

DON BOSCO

Beliggende ved foden af ​​Massif des Maures, har godset en rig fortid, som går helt tilbage til året 1789. Vinhuset ejer 86 hektar vinmarker i det berømte og smukke Provencé. Produktionen er opdelt i 60% rosévin, 30% rødvin og 10% hvidvin.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.