Beskrivelse
Et relativt ungt vinhus i det sydligste Rhône, tæt på byen Avignon. Husets historie er en klassisk fortælling for et lille nyt vinhus. I mange år solgte de deres druer til det lokale kooperativ, hvor det drejede sig om at producere mest muligt!
Men sønnen, Adam, mente, at man med husets gode beliggenhed og evner måtte og burde kunne lave mere interessante vine selv. Som sagt, som gjort så i 2003 lancerede Lumières deres egne vine.
I dag bliver der kælet for detaljerne, bl.a. høstes der kun om natten for at hindre oxidation af druerne. Alle druer bliver afstilket og afkølet før gæringen, der finder sted i betontanke ved lave temperaturer. Han beskriver selv sin stil som: ”Gerne mørk i glasset og med fed frugt, let krydderier og sorte oliven i næsen. Helst vil jeg gerne have røde og mørke frugter i smagen, såsom kirsebær, hindbær efterfulgt af noter af hvid peber. Mine vine skal altid slutte silkeblødt af.”