Neleman Pink Glasses

109,00 kr.

6 stk 575,-

Tør og frugtagtig rosévin. Økologisk og vegansk. Skøn laksefarvet rosévin med en imødekommende aroma af jordbær, hindbær og tranebær med noter af mineraler og skifer. Smagen er let og frisk uden for meget syre. Helt ren og behagelig frugtrig.

Neleman fremstiller spanske økologiske vine fra D.O. Valencia med et hollandsk hjerte. Neleman har en særlig kærlighed for de lokale autentiske druer, der afspejler jorden og regionen.

Hver vin har sin egen personlighed, og du kan smage den lidenskab og kærlighed, de er lavet med. Neleman tillader naturen at udføre sit arbejde. God vin laves i vinmarken.

Vinmarkerne ligger i en højde mellem 800 og 1000 meter over havets overflade i provinsen Valencia. Her er mere kontinentalklima end middelhavsklima, så det er nødvendigt at vande.

Vinmarkerne er relativt unge og jordbunden er for det meste sand og sten, og uden ler. Nætterne kan være kolde, hvilket giver druerne den syre, der er nødvendig for at producere levende vin. Regn er næsten ikke-eksisterende, så vinstokkene giver druer med meget koncentreret smag.

Velegnet til pizza, salat, kolde udskæringer og ost. Også perfekt til grillet kylling, svinekød og BBQ.

På lager

Kategorier: , Tags: , , , ,
6 stk 575,-


Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.