Michters Sour Mash Whiskey

565,00 kr.

Michters Sour Mash Whiskey

Elegant og krydret whiskey. Sour mash henviser til metoden hvorpå de laver whiskyen, hvor de tilsætter noget af “mashen” fra forrige gæring til den næste omgang – lidt på samme måde, som når man bager med surdej.

70 cl. 43 % Alk.

Kun 2 tilbage på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Michters Sour Mash Whiskey

I løbet af 1970’erne og 1980’erne var Michter’s Original Sour Mash destilleriets mest populære produkt. Sour Mash refererer til måden, hvorpå whiskeyen fremstilles. Det sker ved at tilsætte noget af “mashen” fra forrige gæring til den næste omgang – lidt på samme måde, som når man bager med surdej.

Med sit unikke kornvalg kan det ikke kategoriseres som hverken rug eller bourbon. Efter at være forsvundet fra markedet tilbage i 1989, gjorde Sour Mashen et sejrende comeback i 2012 med introduktionen i US1-linjen. At forblive tro mod sin forgængers profil og gane, er Michter’s US1 Sour Mash hurtigt blevet en favorit blandt whiskyentusiaster. Tilbage er den karismatiske karakter og den store kompleksitet.

Smagen indledes af sarte kanelnoter, der toner over i nøddeagtige nuancer. Det er potent elegance, der klinger ud i et let krydret udtryk med et strejf af peber.

 Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.