Tilbud

Stauning Whisky KAOS

535,50 kr.

Et Stauning gavesæt indeholder en 70cl Stauning KAOS og en pose (250g) Stauning røgflis fremstillet af brugte Whisky fade. Det kommer med en tote bag. Enhver grill-enthusiast ville helt sikkert elske denne gave.

Disse røgflis er lavet til at tilføre smagfuld røg og lidt ekstra krydderi til grill-maden. Vores røgflis er fremstillet af brugte whiskyfade fra Stauning Whisky – noget du kan dufte med det samme, når du åbner posen. Bag på alle poser står en udførlig vejledning, som vi anbefaler, at alle læser inden brug.

 

I bund og grund, alt det Stauning gør, proppet ned i én flaske. Lidt røg, lidt krydderi, lidt sødme og masser af kompleksitet i en usædvanligt bredt anvendelig whisky.

En sødlig og blød start med pære, æbler og syltetøj. Derpå noter af hasselnød, der udvikler sig til støvede
og røgede krydderier. Citronskal og peber.

Hele produktionen sker på destilleriet, hvor vi udelukkende bruger traditionelle metoder. Og de bedste råvarer. Navnet er inspireret af den berømte politiker Thorvald Stauning, der brugte sloganet “Stauning eller Kaos” til at blive genvalgt som statsminister i 1935. Vi byder på “Stauning og Kaos” ved at blende vores bedste rye og vores bedste røgede whisky i et forførende fællesskab.

Ikke på lager

Beskrivelse

Stauning KAOS er alt det bedste fra Stauning Whisky samlet i én flaske. En blanding skabt af vores tre single malts:

  • Stauning No-Smoke Single Malt
  • Stauning Malted Rye
  • Stauning Smoked Single Malt
  • Brygget på lokal rug og byg
  • Maltet på gulvet i destilleriet
  • Dobbeltdestilleret i små pot stills opvarmet over åben ild
  • Modnet i mellem 3-5 år på både nye amerikanske egetræsfade og 1st Fill Maker’s Mark-fade
  • Ufiltreret (bundfald kan forefindes)
  • 100% håndlavet på destilleriet af rene lokale råvarer
  • ABV: 46%

Smagsnoter
Let røget, krydret og sød. En whisky med kompleksitet og struktur. I næsen, korn, chokolade, eg, karamel og kanel. I munden, en røget chokoladebar med nougat, karamel, lakrids, æble og eg. En lang røget eftersmag med strejf af vanille og tørrede røde frugter.

En bredt anvendelig whisky: Drik den ren for at få den fulde og ufortyndede oplevelse. Tilsæt lidt is for en mere bourbon-agtig oplevelse eller brug den til en luksusudgave af en klassisk whisky-baseret cocktail.

Værd at vide
Navnet Kaos er naturligvis inspireret af nyere dansk historie. Thorvald Stauning (1873-1943) var som bekendt Danmarks første social-demokratiske statsminister og bliver betragtet som faderen til vores moderne velfærdsstat. Til folketingsvalget i 1935 brugte han det berømte slogan “Stauning eller Kaos”. Dengang valgte danskerne Stauning, men du behøver ikke at vælge. Vi giver dig både Stauning og Kaos ved at blende vores bedste rye og vores bedste røgede whisky i et forunderligt fællesskab.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.