Italiensk vinpakke

378,00 kr.

Inderholder to smagfulde rødvine fravinhuset Fontanabianca: Barbera d’Alba Superiore og Fontanabianca Nebbiolo Langhe DOC.

Beskrivelse

Fontanabianca Langhe Nebbiolo

Fontanabianca Langhe Nebbiolo er dyrket på en jordbund, der er en blanding af ler og kalksten. Markerne befinder sig 300 moh, og druesorten er Nebbiolo. I gennemsnit er vinstokkene 20 år gamle. Vinfremstillingen er en traditionel temperaturreguleret efterfulgt af en kort forædling i store tønder i 6 måneder. Herefter modnes den på flaske i 5 måneder. Farven er rubinrød med et violet skær. Duften er sart men velsammensat med strejf af viol. Smagen er ung og frisk med god fylde. Fontanabianca Langhe Nebbiolo går godt til lyst kød, ost og pølse. Den bør nydes med en temperatur på 16 grader i rødvinsglas.

Fontanabianca Barbera D’Alba Superiore

Fontanabianca Barbera D’Alba Superioreer dyrket på en jordbund, der er en blanding af ler og kalksten. Markerne befinder sig 250 moh, og druesorten er Nebbiolo. I gennemsnit er vinstokkene 30 år gamle. Vinfremstillingen foregår traditionelt. Den modnes i stpre og små tønder i 12 måneder og herefter på flaske i 6 måneder. Farven er rubinrød med et violet skær. Duften har strejf af fersken, blomme og kirsebær. Smagen er med mineraler og en god syrlighed. Fontanabianca Barbera D’Alba Superiore er god til steg og oste, og nydes bedst med en temperatur på mellem 16 og 18 grader i rødvinsglas.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.