Dupre Goujon – La Démarrante

189,00 kr.

La Démarrante har en særlig friskhed og en fin stil over sig. Den har noter af kirsebær og fylder munden. Vinen modner i 6 måneder på betonfade.

Vinen bliver lavet på Gamay noir á jus blanc druer, der vokser på 30 til 80 år gamle vinstokke. Vinstokkene vokser på en jordbund af sand og ler på bakker der vender syd og øst. Den går godt til salat med blødkogte æg og grillet bacon.

 

På lager

Beskrivelse

Domaine Dupré Goujon består af to skolekammerater, der har gjort deres drøm til virkelighed: at blive vinbønder. De fik drivkraften til at starte deres eventyr med 10 hektar Côte de Brouilly og Chardonnay. Etableret i 2015 i Saint-Lager med autencitet og høje standarder, laver de delikate og naturlige vine, der bliver båret af gamay og chardonnay.

De har en økologisk og biodynamisk tilgang til deres produktion for at bevare biodiversiteten. De blev AB certificeret i 2021. Vinen bliver formet efter deres terroir med elegance og samtidig bliver de lavet til at kunne blive nydt med det samme. Vinene tager nuancerne fra områder, diversiteten i jorden og vejrforholdene med sig i smagen, mens de reflekterer hver årgangs identitet.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.