Giffard Mango Sirup

149,00 kr.

Giffard Mango Syrup (Sirop Mangue) er en mangosirup, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den kan bl.a. anvendes i cocktails, mocktails, lemonader, fizzy drinks, smoothies og meget mere. Med andre ord, du kan bruge denne sirup til ALT.

En ren sukker sirup uden konserveringsmidler der er lavet på koncentreret mangojuice.

Siruppen er koncentreret med en sød og eksotisk smag af mango.

 

 

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Hvad er fordelene ved Giffard Mango Sirup?

Her får du en fyldig og lækker mangosmag – perfekt i mange cocktails (særligt kendt Gin Hass) men også oplagt på pandekager, i desserter (nogen der sagde Panna Cotta?) og hvor man ellers har en sød tand. Giffard Mango sirup er også meget koncentreret, så med en liter er du godt kørende i lang tid.

 

Alkoholfrit alternativ

Du har helt sikkert oplevet, at du, dine gæster eller en kunde enten skal køre bilen hjem fra et arrangement, eller af andre årsager ikke vil indtage alkohol. Og imens alle de andre gæster nyder forskellige lækre drinks, har du valget mellem en kedelig sodavand eller et glas juice… Det er bare ikke fair!

Gør dig selv og dine gæster en tjeneste, og tilbyd noget spændende som et alkoholfrit alternativ. Vi anbefaler at fylde en glasbeholder med tappehane eller en punchbowle med den koncentrerede mangosirup, som kan fortyndes med vand alene eller blandes med en anden GIFFARD sirup for at lege med de mange smagskombinationer.

 

Her er inspiration til, hvordan du kan bruge Giffard’s mangosirup.

Gin Hass

  • 4 cl Gin
  • 2 cl Giffard Mango Syrup
  • 10 cl Lemon sodavand
  • 1 lime

Pres juicen af en halv lime ned i shakeren og tilføj de andre ingredienser og shake. Strain over i et glas fyldt med isterninger og pynt med et par skiver limebåde.

 Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.