Chairman’s Reserve White

249,00 kr.

Chairman’s Reserve White Rum er en prisvindende hvid rom med forfriskende noter af citrus samt en dejlig balance, som skaber det perfekte fundament for drinks og cocktails, hvilket har gjort Chairman’s hvide rom til en favorit blandt bartenderer verden over.

Denne hvide rom er en unik blanding af batches destilleret på traditionel kobber pot-stills og Coffey stills. Rommen lagres adskilt i 3-4 år i ex-bourbon tønder, hvorefter den blendes og lagres yderligere 6 måneder på egetræsfade. Til sidst trækulsfiltreres rommen for opnå en krystalklar rom. Dette gør rommen robust, smagsfuld og velegnet til anvendelse i cocktails.

Rommen er klar i farven og med en duft af bl.a. banankage og ristede skumfiduser. Smagen er først tør og derefter sød med antydninger af fløde, frisk citrusskal og en lang afbalanceret finish. Den hvide rom leverer forfriskende citrusnoter, en kompleksitet og balance, der skaber det perfekte fundament for cocktails og longdrinks, hvilket har gjort denne hvide rom til en favorit blandt bartenderer verden over.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Chairman’s Reserve er kendte for at ligge øverst i feltet til internationale smagninger, og deres hvide rom er ingen undtagelse. Chairman’s Reserve White Rum har bl.a. vundet guld og “best in class” til International Wine & Spirit Competition samt sølv til International Spirits Challenge.

Land: St. Lucia
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 40%Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.