Chairman’s Reserve Limited Edition 1931

699,00 kr.

Chairman’s Reserve Limited Edition 1931 er en gylden rom, der er fadlagret op til 11 år på bourbon- og portvinsfade. Rommen er mere kompleks, og opleves først sød efterfulgt af tørre smagsnoter. Rommen modtog desuden double guld og prisen som ”Spirit of the Year” i 2018 ved World Spirit Awards.

Rommen er en blanding af rom-destillater fra Coffey og pot stills, der er lagret i bourbon og portvins-tønder fra 6 til 11 år, hvilket giver kompleksiteten i rommen. Størstedelen af blandingen til 1931 flasken kommer fra traditionel sukkerrørsmelasse, mens det skjulte pift i rommen skyldes inkluderingen af ”Rhum Agricolle”, der er produceret af friske sukkerrør fra destilleriets omkringliggende sukkerørsmarker.

En smuk rom med gylden farve og en subtil bronze nuance. Karakteren af rommen fremhæves af de udtryksfulde aromaer af rosiner og levende noter af egetræ, efterfulgt af antydninger af læder, krydderi og tobak. En velafbalanceret struktur giver smag af den frugtige sultanafrugt med antydninger af cremet og smøragtig karamel. En antydning af græs noter og aromatisk sødme fra sukkerrørene giver et unikt, hedonistisk, men afbalanceret element til slut.

Anbefales at nydes ”neat”, men kan også bruges i sofistikerede cocktails, hvor rommen spiller ”første violin”.

Kun 2 tilbage på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne rom er St. Lucia Distillers’ mest komplekse rom, som er en hyldest til den romfilosofi og det håndværk, der blev oprettet af Chairman’s Reserves grundlægger, Denis Barnard, da han etablerede sit destilleri i 1931, som i dag er blevet en af Saint Lucias mest elskede skatte, nemlig St. Lucia Distillers.

 

Chairman’s Reserve har offentliggjort en detaljeret beskrivelse blandingsforholdene i denne komplekse premium rom.

 

Land: St. Lucia
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkoholprocent: 46%Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.