Alma Cersius rød

99,00 kr.

Alma Cersius – Cersius Red IGP har en intens rød farve med nuancer af lilla. Næsen er rig med noter af blomster, solbær og hindbær – eftersmagen er krdderier.  Vinen anbefales med mad baseret på fjerkræ.

VinAvisen, uge 35, 2022: “En god rødvin på de tre druer Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon, hvor det så afgjort er Syrah-druen, der spiller førsteviolin med intense krydrede noter som aromatisk peber, lakridsrod og stejf af koriander i smagen. Under alt det krydrede fornemmer man også Cabernet-druens friske bærsmag. Det er så afgjort en vin, der bør ledsages af mad – og gerne af den lidt krydrede slags.”

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Vinhuset kommer fra Languedoc-regionen og mere præcist Beziers. Alma Cersius har 25 anstatte, hvoraf 60% er kvinder. I 2005 kom der den catalanske connoisseur Guillaume Bonzoms bag roret som chef for Alma Cersius. For ham er der et altoverskyggende ord, som han vil underbygge sit virke med – præcision.

Denne præcision og håndværksmæssige iver fra Alma Cersius har betalt sig. De er gået fra at i 2011 at producere 1.000.000 til i 2020 at være oppe over 5.000.000.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.