PICOLLO ERNESTO GAVI DOCG DELCOMUNE DI GAVI ROVERETO

129,00 kr.

I farven er Picollo Ernesto Gavi DOCG Delcomune lys strågul. Den har en blomstret og frugtrig duft med specielle hints af ananas, ferskner og tropiske frugter. I smagen er den fuld og rig på aromatiske noter. Den er perfekt til fiskeretter og som aperitif. Picollo Ernesto Gavi DOCG Delcomune er lavet på 100% cortese druer, og jordbunden er mergel-ler. Vinstokkene er 65 år gamle, der vokser 250-300 meter over havets overflade. Druerne bliver høstet ved håndkraft i midten af september. Fermenteringen sker i rustfrie ståltanke med en kontrolleret temperatur på 18 grader.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Picollo Ernesto er placeret mellem bakkerne, der omkranser byen Gavi. Klimaet her er mere Middelhavsagtigt end i norden. Her er den konstante havbrise en fordel, der er unik i det sydlige Piemonte. Picollo Ernestos vinmarker er omkring 260 meter over havets overflade i et af de mest prestigefyldte områder i appellationen. Deres 16 hektar jord er udelukkende plantet med Cortese, der er en hviddrue med højt syreindhold, der passer perfekt til det nordlige Italien.

Cortese trives i svære jordbunde, tørt klima og med meget sol. Alt sammen noget som Rovereto har at byde på. Stort set alle Picollos vinmarker vender mod syd, og jorden har en høj koncentration af ler og mergel. Det giver en vandbeholdning, der rækker til hele året – selv når sommeren er varmest.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.