Lehner Zweigelt Cabernet

99,00 kr.

Zweigelt – Cabernet består af 80% Zweigelt og 20% Cabernet Sauvignon.

De to sorter bliver kombineret for at skabe denne fyldige rødvin. Sammensætningen skaber en meget kompleks og komplet rødvin. Zweigelt – Cabernet gør en fremragende figur med stærke vildtretter og bløde oste.

Ikke på lager

Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Lukas Lehner kommer fra en familie, der har dyrket vin siden 1875. Han er 6. generation. Hans hustru Agnes Lehner-Minkowitsch kommer også fra en vin-familie. Hun styrer en anden vingård, der ligger 12 km væk – nemlig Weingut Minkowitsch – som du kan læse mere om her.

Lukas Lehner fortæller selv, at han arbejder ud fra tre mantra. Tålmodighed: Gode resultater kommer ikke natten over. Karakter: Vi styrker og fokuserer på de egenskaber, vi finder værdifulde. Alt andet ville være overfladisk. Balance: Når druerne bliver til vin spiller mange faktorer ind. Vi kender og passer på miljøet og naturen. Derfor laver vi vine i harmonisk balance år efter år.

 

Hvor ligger Weinviertel? 

Weingut Lukas Lehner ligger i Weinviertel, der  er et ud af fire områder i den nordøstlige delstat Niederösterreich. Navnet stammer fra den store vinproduktion, der foregår i området. Weinviertel er med et areal på cirka 15.000 hektar Østrigs største vinområde. Området tegner for hele 30% af det samlede vinareal. Der er mange forskellige vinsorter, men de vigtigste er: Grüner Veltiner, Pinot Blanc, Welschriesling, Zweigelt og Blauer Portugieser, hvor Grüner Veltliner står for halvdelen af de beplantede vinmarker.

Hvis du køber en flakse og der står ”Weinviertel DAC”, så er det med sikkerhed en tør, frisk og aromatisk vin, der udelukkende er lavet på Grüner Veltliner. Det kan enten være en klassisk eller en reserve, og den er lysegul/lyse gulgrøn i farven.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.