That Boutique-Y Gin Company Gin julekalender

599,00 kr.

Gin-julekalender fra That Boutique-Y Gin Company

That Boutique-y Gin Julekalenderen er landet i vores webshop. Den byder på 24 små flasker med 3 cl gin i hver. Alle 24 flasker er unikke, og på den måde får modtageren en rundvisning i, hvad That Boutique-y har at byde på.

Ikke på lager

Beskrivelse

That Boutique-Y Gin Company laver frugtige og innovative gin, som er basseret på “rå-gin” fra nogle af verdens bedste destillerier. Hver gin indeholder en unik historie, og alle deres gin adskiller sig markant fra andre gin i stilen. Det er også synligt i deres smukke, farverige og originale etiketter, som fanger øjet. Denne serie af gin vil uden tvivl tilføje dit sortiment noget helt unikt.

Producenten bag denne fantastiske gin hedder That Boutique-y Gin Company, og de har en filosofi som bygger på, at hver enkelt flaske spiritus, som produceres skal kunne stå på to søjler; unik præsentation og flydende kvalitet. En flaske forlader ikke distelleriet, medmindre det får kunderne til at stoppe op og tage et ekstra kig på hylden, hvor flasken står. Samtidigt skal selve ginen også overgå kundernes forventninger ift. smag, så oplevelsen lever op til det smukke og unikke udsendeTilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.