Finca Meryos Crianza

159,00 kr.

Den unge entreprenør, Laura Hoyos, startede dette projekt i 2013. Spændende vine fra et af ​​de mest populære vinområder i Spanien. Hendes mål er tilfredshed hos hendes kunder og forbrugerne, samtidigt med stor respekt for miljøet og er fokuseret på løbende forbedringer. Hun ønsker høj kvalitet i sine vine og forsøger at tilføre vinen lidenskab, historie, stolthed og med et troværdigt velsmagende udtryk af terroir fra området Ribera del Duero.

100% Tempranillo. Intens kirsebærrød farve med violet skær. Duften er saftig og intens af modne bær. Smagen af fad er meget velintegreret i frugten og vinen udviser stor balance mellem krydderier og tobak samt trøffel. Smagen er lige saftig, potent, ret tør, men med en elegant lang eftersmag.

En sammensat vin med styrke, der giver udtryk for alle antydninger, som kun en ægte “vin de terroir” kan.

På lager

Varenummer (SKU): FM-CR-SC-03 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Mere om Finca Meryos – Crianza.

Vinen er af høj kvalitet og betragtes som en af ​​de bedste i “Denominación de Origen”. Ejendommen er beliggende i Gumiel de Mercado, en lille landsby i den vestlige del af Ribera del Duero DO. De første vine fra ejendommen blev produceret i 2012. Laura Hoyos er ejeren og hun samarbejder med sine brødre Rodrigo og Asier Calvo, omkring udviklingen af de tre vine der produceres på ejendommen. Laura har været involveret i vinindustrien i over 15 år, og nu har hun lagt alt sin energi i at producere sine egne personlige vine.

Læs mere om Finca Meryos her

Region: Ribera del Duero – Spanien
Druer: 100% Tempranillo
Serveringsforslag: Oksekød, lammekød, kalvekød, fjerkræ.

Produktionen er på 25.000 flasker i alt. Alle 100% Tempranillo.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.