Diplomático Distillery Collection Nº2 Barbet Rom

490,00 kr.

Diplomático Nº2 Barbet er en del af Diplomátcos Distillery Collection romserie, hvor hver rom har sit eget særpræg. Alle tre varianter lagres på fade af amerikansk hvid eg, som tidligere har været brugt til bourbon eller maltwhisky. Serien har desuden ingen yderligere sukker tilsat efter lagring.

Nº2 destilleres på et fransk ”barbet” søjledestillationsapparat i kobber, hvilket giver et mere frugtrigt udtryk. Rommen er lagret op til 4 år og har en smag der rummer friske og lette citrusnoter med en behagelig dybde.

Kolonnedestilleringen giver rommen en stærk frugtagtig profil og kombinerer aromaer af mango og passionsfrugt med noter af karamel og eg. På ganen føles den glat og lidt tør, men med en delikat smag af træ og friske citrusnoter.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Sukkerrørsmelassen stammer fra Diplomáticos helt egen sukkerrørsstamme, Caña Diplomática, som derefter fermenteres. Dernæst destilleres den fermenterede melasse på et Barbet-kolonnedestillation, som giver rommen en let, skarp og frugtig fornemmelse. Rommen modnes derefter på fade af amerikansk hvid eg, hvor den når sin optimale modning efter 4 år i Venezuelas ideelle klimaforhold.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.