Diplomático Distillery Collection Nº1 Batch Kettle Rom

490,00 kr.

Diplomático Distillery Collection Nº1 Batch Kettle er en del af Diplomátcos Distillery Collection romserie, hvor hver rom har sit eget særpræg. Alle tre varianter lagres på fade af amerikansk hvid eg, som tidligere har været brugt til bourbon eller maltwhisky. Serien har desuden ingen yderligere sukker tilsat efter lagring.

Nº1 destilleres på Batch Kettle, hvor rommen recirkulerer i systemet, indtil Blend Masteren godkender destillatet. Derefter lagres rommen op til 6 år, hvilket gør rommen blød, cremet og rund i smagen, hvor noter af tropiske frugter mixes med sød karamel.

Rommen har en meget elegant og rig duft, som kombinerer aromaer af vanilje, søde frugtagtige noter af kirsebær, jordbær og et strejf af banan. Smagen er velbalanceret med en behagelig sødme efterfulgt af modne tropiske frugter. Finishen er blød, sød og lidt kølig med en ballanceret eftersmag.Rommen har en meget elegant og rig duft, som kombinerer aromaer af vanilje, søde frugtagtige noter af kirsebær, jordbær og et strejf af banan. Smagen er velbalanceret med en behagelig sødme efterfulgt af modne tropiske frugter. Finishen er blød, sød og lidt kølig med en ballanceret eftersmag.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Diplomático Nº1 Batch Kettle er som navnet indikerer destilleret ved brug af Batch Kettle-destillation. Denne type destillation blev indført på Diplomáticos La Miel-destilleri i 1959. Det halvindustrielle destillationssystem stammer oprindeligt fra Canada, hvor det blev anvendt til produktion af amerikansk whiskey. Rommen modnes på fade af amerikansk hvid eg, som tidligere er brugt til at modne Bourbon og skotsk whisky, hvilket resulterer i en dejlig kompleks rom med mellemhøj fyldighed.

 Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.