Copenhagen Winery Aroma Mousserende Dansk æblevin

195,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): CW-AR-CW-04 Kategori:

Beskrivelse

Aroma fra Copenhagen Winery 12,5 vol. 75 cl.

Aroma er en dansk produceret, økologisk mousserende æblevin fra Copenhagen Winery. Æblerne er danske og høstet tæt på vineriet. Æblemosten er kryokoncentreres så sødmen fra æblemosten forstærkes, og en masse af æblesmagen bevares i slutproduktet.  Æblemosten fermateres med Champagnegær, og man får en vin der præsentere sig som en klassisk champagne. Smagen du sidder med i sidste ende er dog ikke hvad du normalt forbinder med champagne. Æblesmagen træder tydeligt igennem og giver dig fornemmelse af at du smager en krydsning mellem champagne og cider. Vinen er tør, og den tørre æblesmag minder dig om fransk kvalitetscider, men boblerne er fine og gør vinen skrøbelig som en champagne.  Aroma er alt i alt et lækkert ØKO-produkt fra Danmark.

Vinen er meget tør og bør derfor efter vores mening ikke kombines med søde deserter. Den er ikke kraftig nok til at gå til andre hovedretter end meget lette retter f.eks. vegetariske retter, eller helt lyst kød. Tilgengæld er den fremragende til en række forretter, f.eks. salater, eller den kan bruges som apperitif eller den kan stå alene.

God til

  • Apperitif
  • Salatter
  • Terrasse

Om Copenhagen Winery

Copenhagen Winery er et økologisk og bæredygtigt vineri, som producerer mousserende vine, lavet på frugter, bær og blomster fra den danske natur. Ud over at lave mousserende vine og cider, arbejder de også med produktion af æblebrændevin og gin.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.