TENUTA LE FARNETE BARCO REALE DI CARMIGNANO DOC

99,00 kr.

Barco Reale Di Carmignano er dyb og intens med en rubinrød farve og en bouquet, der leder tankerne hen på kirsebær med elegante balsamiske og krydrede noter. Smagen er stor og omsluttende med den charmerende elegance i ganen. Druerne til Barco Reale Di Carmignano bliver manuelt høstet og fermenteret i seperate rustfrie ståltanke. Efter gæringen stikkes vinen sammen og modner yderligere 8 måneder på egetræsfade. Herefter modner vinen yderligere i 8 måneder på flaske inden frigivelse. Vinen er sammensat af 80% Sangiovese og 20% Cabernet Sauvignon.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Tenuta Le Farnete ligger i Carmignano regionen og har en lang historie hvad angår kvalitetsvine i Toscana. Det siges, at de første vinstokke blev plantet på disse bakker på anmodning fra Caterina De’ Medici, som ved ægteskabet med Henrik 2. blev dronning af Frankrig i 1500-tallet.

 

I 1716 udstedte storhertug Cosimo III de’ Medici først et dekret og senere et påbud for Carmignano regionen, hvor Tenuta Le Farnete ligger, hvori han beskrev strenge og præcise normer for vinhøst så vel som grænserne for regionen. Dette var verdens første eksempel på Denominazione di Origine Controllata (DOC), som foregreb den franske AOC med 100 år. Samtidig overdrog storhertugen patantet ”Patente di Nobilità” til Carmignano. Der findes faktisk kun tre andre toscanske vine, som har opnået den anerkendelse: Chianti, Pomino og Valderno Superiore.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.