Beskrivelse
Druerne høstes om natten, når temperaturen er lav, for at forhindre oxidation og bevare friskheden. Ved ankomsten til kælderen, presses de straks og forsigtigt, ved temperaturer mellem 7°C og 8°C, for at undgå oxidation. Kun den bedste most vælges , til at gære i rustfrie ståltanke ved lave temperaturer . Til sidst hældes vinen fra tankene, for at modne på bærmen i 4 måneder, med regelmæssig omrøring, også kaldet “bâtonnages “.
Om Porcelaine
Denne rosévin er lavet på 100 % Grenache og blev skabt i Languedoc, ved foden af det Sorte Bjerg, hvor fremstilling af rosé er en langvarig livsstil. De friske briser og morgen -tåger , der kommer ned fra bjerget, samt høje variationer i dag – og nattemperaturer, tillader druerne at modne langsomt. Grenache -druer nyder godt af Middelhavsklimaets,
sydvendte skråninger, gruset i markerne , samt det varme og tørre vejr. Det resulterer i en rosé der er levende, sprød og afbalanceret, med intense og udtryksfulde aromaer.
Rosé Porcelain udtrykker fransk ynde og forfinelse, perfekt til særlige øjeblikke.