Masia Salat Cava Brut

99,00 kr.

Lysegul farve. Meget intens aroma i næsen med noter af hvide modne frugter. Fin og vedvarende boblende. I munden er den blød, delikat og velafbalanceret. Lav syreindhold og frisk. Smag fra aldringen dominerer med let antydninger fra gær.

På lager

Varenummer (SKU): MS-BR-SC-04 Kategori:

Beskrivelse

Vineriet Masia Salat

Familie er dedikeret til at bearbejde jorden og har videreført deres engagement fra generation til generation siden 1920. I dag fortsætter Masachs -familien med at producere vine og cavas i med samme vilje til at forbedre kvaliteten.

Vingården ejer over 30ha. af vinstokke og forvalter mere end 150ha. oven i. Huset tilbyder en konkurrencedygtig portefølje, der i øjeblikket er fokuseret på DOs Penedes, Cataluña og Cava, men arbejder på at åbne for nye i den nærmeste fremtid.

Cava er en mousserende vin fremstillet i Catalonien (Spanien) efter den traditionelle metode – hvor boblerne skabes naturligt under en anden gæring, som finder sted i flasken.
Vores håndværk – Cava’en er lavet med indfødte druesorter. En blanding af Macabeo, Xarel·lo og Parellada bruges til de hvide. For at skabe rosé Cava arbejdes med forskellige mængder af Trepat, Monastrell og / eller Garnacha tinta sorter.

Huset producerer afbalancerede, friske og frugtagtige cavas med fantastisk alsidighed til madparring, god struktur og velintegreret mægde bobler.

“Når vi brænder for noget, føler vi os fulde af håb og motivation. Vores største passion som vingård er at producere ærlige og særprægede traditionelle metode -cavas, tæt knyttet til egenskaberne ved jordbunden i området. Et glimrende eksempel på stor tipicitet og bemærkelsesværdigt frugtudtryk, der lader dig dele vores entusiasme.”Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.