Maison Blanche Cremant de Bordeaux

179,00 kr.

Maison Blanche – Crémant de Bordeau ØKO er en vin, som er modnet i ældre kældre fra omkring det 18′ århundrede – dette medvirker til at give den en perfekt balance mellem det søde og surhedsgraden. Den er afrundet med en – som Bouey-familien beskriver der – dråbe likør, hvilket er med til at skabe en sagnomspunden opskrift.

Den er modnet i 24 måneder.

På tungen er den generøs med noter af lime og appelsinskal.

Anmeldelse 

Vinavisen 5 stjerner – uge 30, 2022: “Der er hvidt brød og fine, rene citrusnoter i duften af denne biodynamiske og super dejlige mousserende vin. Moussen er livlig og vedvarende, og smagen sprød med sarte noter af kvæde.”

Vinexpressen 89 ud af 100: “Frisk næse med indslag af grønne grene, citrus, et strejf af æble og kridt. Livlig og slank i smagen, hvor man har en en god livlighed og syre, der sprutter og spræller fint i munden”

På lager

Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Bouey-familien

Familien Bouey er en af de sidste 100% familieejede virksomheder i Bordeaux-regionen. I 1958 påbegyndte Roger Bouey vineventyret som i dag er et stærkt hold på 52 mand og 11 vinmarker.  Huset beskriver sig selv som værende – moderne, legene og de bryster sig af evnen til at gøre op med den klassiske, konservative Bordeaux-spillebog. Hvilket i dag har sikret dem en række udmærkelser.

 Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.