Finca Meryos Reserva

219,00 kr.

Den unge entreprenør, Laura Hoyos, startede dette projekt i 2013. Spændende vine fra et af ​​de mest populære vinområder i Spanien. Hendes mål er tilfredshed hos hendes kunder og forbrugerne, samtidigt med stor respekt for miljøet og er fokuseret på løbende forbedringer. Hun ønsker høj kvalitet i sine vine og forsøger at tilføre vinen lidenskab, historie, stolthed og med et troværdigt velsmagende udtryk af terroir fra området Ribera del Duero.

100% Tempranillo. Duften er dyb og rig med en smagspalette af komplekst sammensatte nuancer af modne bær, grafit, kaffe, mørk chokolade, cedertræ og mineraler. Smagen er på en gang magtfuld og velouragtig rig i sin tekstur med lidt søde eftertoner, samt en lang og fløjlsblød eftersmag.

En fabelagtig vin, som oser af klasse, og som først nu begynder at vise sit sande potentiale.

På lager

Varenummer (SKU): FM-RE-SC-03 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Mere om Finca Meryos – Reserva.

Vinen er af høj kvalitet og betragtes som en af ​​de bedste i “Denominación de Origen”. Ejendommen er beliggende i Gumiel de Mercado, en lille landsby i den vestlige del af Ribera del Duero DO. De første vine fra ejendommen blev produceret i 2012. Laura Hoyos er ejeren og hun samarbejder med sine brødre Rodrigo og Asier Calvo, omkring udviklingen af de tre vine der produceres på ejendommen. Laura har været involveret i vinindustrien i over 15 år, og nu har hun lagt alt sin energi i at producere sine egne personlige vine.

Region: Ribera del Duero – Spanien
Druer: 100% Tempranillo
Serveringsforslag: Oksekød, lammekød, kalvekød, fjerkræ.

Produktionen er på 25.000 flasker i alt. Alle 100% Tempranillo.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.