Fabio Perrone ”Brichet” Mosto Parz. Ferm. Rosso

DKK 99,00

Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Druesort: Piemonte Brachetto DOC 100%

Smagsindtryk: Rubinrød farve med nuancer over i det lyserøde.
Duften er sød, krydret og med elegante noter af kirsebær, hindbær og
jordbær. I munden er den smukt afstemt sød og frugtagtig, men
ikke for meget – takket være det betydelige indhold af syre, der
forstærker vinens duft.

Serveringstemperatur: 10-12º C.

Serveringsforslag: Perfekt tilbehør til kage og frugt, fløde- og chokoladekage.
Meget behagelig som aperitif og en forfriskende drink når som helst.

Vingård: Vinmarkerne ejes af Perrone familien. De fleste ligger på
Santo Stefano Belbo bakkerne på de sydvendte skråninger.
Dyrkningsmetode: Simpel Guyot beskæring med Piemontesisk
spore, som giver en ny druehøst hvert år.

Høsttidspunkt: De første 10 dage i september, med nøje udvælgelse af
druerne.

Vinfremstilling: Plukning og presning af druerne, derefter udblødning
og gæring med skind, ved kontrolleret temperatur i nogle
dage. Den anden gæring foregår i 20 dage ved kontrolleret temperatur
med dannelse af skum i en tryktank og med tilsætning af udvalgte
gærtyper.

Modning: Meget kort tid på flaske.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fabio Perrone ”Brichet” Mosto Parz. Ferm. Rosso”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *



Rødvin til maden?