Croquis & Cava 9. februar kl. 19

299,00 kr.

Til Croquis og Cava kan du forvente en uformel hyggelig stemning, hvor vi sammen skal kigge, tegne og fordybe os i Croquis mens vi nyder nogle lækre bobler.

Sammen vil vi udforske kroppens former gennem croquis tegning. Til at tage os sikkert igennem kommer Line Svendsen, der til dagligt arbejder som kunstner og illustrator. Hun vil bidrage med teknikker og benspænd, der skal få os til slippe lidt på kontrollen.

Undervejs vil der blive serveret 3 forskellige mousserende vine, der måske også kan sætte ekstra gang i kreativiteten. Brita fra BARe VIN vil kort fortælle omkring hver vin.

Der er sørget for alt. Du skal derfor bare dukke op med dit gode humør og din lyst til at tegne og drikke Cava.

Tidspunkt: 9. februar kl 19 (varighed ca 2,5 -3 time)
Sted: BARe VINs hyggelige vinbar. Værkmestergade 25, 8000 Aarhus C. Tæt på banegården. Lige bag Bruuns Galleri 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Lidt om Line, der underviser i croquis
Jeg hedder Line Svendsen, jeg arbejder til dagligt som kunstner og illustrator. jeg vil beskrive mig selv som en undersøgende kunstner med stor kærlighed til processen i at skabe. Croquis, som betyder skitse på fransk, er en metode jeg ikke kan undvære. Jeg bruger metoden til at undersøge objekter, mennesket eller rum og landskab med. Croquis handler ikke, for mig, om at lave pæne tegninger, men handler om at undersøge former og flader og lære et objekt eller et rum at kende.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.