Beskrivelse
Metode og produktion
Denne semi-søde champagne vil glæde de der elsker de sødere vine. Dette er den perfekte champagne at drikke efter et måltid. Lavet på Pinot Meunier, Pinot Noir og Chardonnay, blandingen af denne cuvee sælges kun efter tre års lagring. Dette tilføjer så meget rigdom af dets aromatiske potentiale som muligt, for at udvikle sig fuldt ud.
Historie
Siden 1722 har vinstokkene været for Robert-familien, hvad pennen har betydet forfatteren: midlerne til at udtrykke en unik form for kunst, hvis primære behov er at helliggøre naturen.
Næsten tre århundreder efter, at den første ejendomsakt blev oprettet af Robert Le Jeune, dyrker Robert-familien stadig vinstokke ved Fossoy, på skråningerne af Marne-dalen.
Først under Andre’s drivkraft og derefter under Alain Robert’s, er familieboet blevet Champagne A. Robert. Hver generation har videregivet deres respekt for tradition uden at sidde fast i fortiden, så traditionen smelter sammen med moderniteten. Den savoir-faire (knowhow), der er lært gennem generationer, har ført til en ihærdighed for kvalitet frem for alt andet.
A. Robert Estate har opnået HEV (High Environmental Value) niveau 3 certifikat, som er det højeste niveau. Denne officielle etikette, udstedt af “Grenelle de l’environnement” (QANGO), hvilket måler de aktuelle resultater på fire områder: biologisk mangfoldighed, gødning, skadedyrskontrol og vandhåndtering.
Vinmarkerne hos ejendommen Champagne A. Robert, breder sig fra Marne-dalen til Côte des Blancs i Champagne. Der er i alt 68 marker, hvoraf flere har Premier Cru-status, og der vokser 3 druesorter. Den store mangfoldighed på disse marker giver et større og bedre udvalg af druer til, at producere champagne.