Chairman’s reserve the forgotten casks rom

425,00 kr.

The Forgotten Casks fra Chairman’s Reserve er en rom, der er baseret på Chairman’s Reserves Original Rum men med ekstra alder. Denne mørke rom er en blanding bestående af 6 til 11 årige rom, og har vundet flere anderkendte priser for sin velbalancerede smag og lange dejlige afrundende finish.

Hvordan smager The Forgotten Casks?

Fyldig, mørk og mahognifarve med en intens næse af søde rosiner, tobak, rav, honning og vanilje. Smagen byder på grillet tropisk frugt og kandiserede valnødder, afrundet med bløde krydderier, der fortsætter som en lang vidunderlig finish.

Hvordan bør rommen nydes?

Vi anbefaler at nyde denne rom ”neat”, men den passer også vidunderligt i en cocktail som for eksempel en Old Fashioned, hvor denne rom vil gøre cocktailen mere afrundet.

  • St Lucia Rom,Caribien
  • 40% 70.cl

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Chairman’s Reserve Rum

Navnet “De glemte fade” henviser til at destilleriet var så uheldig at brænde i 2007. Her reddede man hvad man kunne, og fade mm mere blev opbevaret forskellige steder. Efter 4 år kommer man i tanke om nogle glemte fade, og da man smager på disse viser det sig at rommen har udviklet sig utrolig flot. Herefter har man hvert år “glemt” nogle fade.

St. Lucia Distillers er distelleriet bag Chairman’s Reserve og er det eneste destilleri på Saint Lucia og resultatet af en fusion mellem Benard Destilleriet fra Dennery og Geest Destilleriet fra Roseau Valley. Chairman’s Reserve serien er en ”English” style rom og serien består af 5 forskellige rom der alle en blend af både pot still og kolonne distelleret rom og producere som de eneste på markedet en 100% naturlig krydret ”spiced” rom af caribiske krydderier.

Udvalgte anmeldelser

Romhatten:

Hvis du er romentusiast, så kender og elsker du rommen fra øen St. Lucia. Rom fra St. Lucia har en fandens fed og kontrolleret funkiness, som fascinerer og fortryller ens smagsløg. Destilleriets rene batch-udtryk tappet ved fadstyrke er naturligvis fuldblodseksempler, men i deres billigere ’core range’-serie kan vi trods alt også finde lidt af magien. I Chairman’s Reserve Rum The Forgotten Casks, som er en kombination af rom fra destilleriets batch- og kontinuerlige destilleringsapparater, eksisterer ægte ’value for money’.

En aroma indsvøbt i flydende flødekaramel møder ens næse, når man sidder med snuden i glasset. Man fornemmer tydeligt de amerikanske egetræsfade, hvori rommen er modnet mellem 8 og 11 år. Sød pibetobak, tørrede frugter og dyb vanilje følger efter. Smagen er fyldig, og særligt hér træder batch-destillaterne frem og skaber dybde og kompleksitet. Hvilken sødme. Hvilken finesse.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.