Berto Rosso Vermouth

159,00 kr.

Den langsomme modning i ståltanke giver produktet en overraskende mørkerød farve med rav-refleksioner. Næsen oplever det klassiske italienske vermouth-søde og bitre, som understøttes elegant af antydninger af vanille og citrus. Finessens med Berto Rosso præsenterer sig smukt i en indledende blød, alkoholholdig omfavnelse på ganen med smag af mandarin, citrusskal, lakrids og hvid peber. Finishen er lang og tilfredsstillende med en rig eftersmag af sødme og bitterhed i balance.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Berto Rosso Vermouth er en fantastisk italiensk vermouth fra Piedmont-regionen i Italien. Den søde og bitre vermouth fungere perfekt som aperitivo, der serveres iskold, men er også yderst lækker som parring til enhver chokolade- og hasselnøddessert.

Berto Rosso Vermouth er et produkt af det italienske destilleri, Distilleria Quaglia, som er beliggende i Piedmont-regionen i Italien.

Rosso er en kombination af fine Piemonteanske vine, aromatiske urter, eksotiske krydderier og krystalsukker. Alle ingredienserne blandes sammen med en neutral druesprit, som lagres langsomt i tanke af rustfrit stål.

Den mørke farve på deres Rosso kommer ikke fra rødvin, på trods af hvad mange tror, men derimod fra en kombination af de anvendte planter og det tilsatte karamelliserede sukker.


Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.