VinYoga d. 17/10 – kl. 17 – 18.30

DKK 199,00

På lager

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Vi er endelig klar til en ny omgang VinYoga i Aarhus!

Lyder kombinationen af yoga og vin som noget for dig? VinYoga fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige – vi kombinerer den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning.

Du behøver ikke at kende til hverken yoga eller vin for at deltage – vi guider dig igennem hele oplevelsen! Du skal bare være klar på at prøve noget nyt – og have et åbent sind.
Vi skal igennem en klassisk yogasession, som runder meditation, styrke og balance. Undervejs smager vi på fem nøje udvalgte vine, som passer til de enkle yogasekvenser. Via yogaens mindfulness finder vi roen til at smage og sanse vinen, imens vinen hjælper os til at slappe af, og derved komme dybere ind i de forskellige stillinger.
Denne gang holder vi VinYoga i Aarhus Crossfits’ rustikke lokaler, som du finder på havnen i Aarhus. VinYoga afholdes i et samarbejde med Winers og Yoga Helene.
Covid-19
Vi følger selvfølgelig diverse forholdregler. Der vil være god afstand imellem måtterne og du vil under hele eventet have dit eget vinglas. Vi har købt godt ind af sprit – og henstiller til vi passer godt på hinanden og tager hensyn.Bemærk! Du modtager efter købet en kvittering på mail, som fungere som din billet.  

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VinYoga d. 17/10 – kl. 17 – 18.30”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Rødvin til maden?