Beskrivelse
Malus Danica
Malus Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne er blevet presset til most og straks efter frosset. Mosten optør efterfølgende udendørs ved minusgrader, hvor frosten binder vandet i mosten, mens sukker, syre, aroma og farve drypper ud af som tyk rå sirup. Efter optøning er den koncentrerede “æblesirup” langsomt koldfermenteret igennem 18 måneder til en intens vin, og til sidst lagret 3 måneder på barrique.
At kryokoncentrere giver i dén grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan man nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i Cold Hand Winerys vine.
375 ml. 8% vol.
Tims Romkugler
Friskbagt med saftig midte – mættet med mørk belgisk chokolade. Kuglerne findes i mange varianter, der omhyggeligt er smagt til
med den fineste Vestindiske Rom, gyldne Whisky, Gin og Tonic, Vodka og Kaffe Likør, eller med en skøn
Amaretto og Irish Cream chokolade likør. Tilsat Belgisk chokoladestykker, overtrukket og til slut et strejf af
unikke toppings. Smag dem i godt selskab og mærk hvordan hyggen breder sig.
TIMs Exclusive Rum Kugler er lavet med gylden vestindisk rom