Udsolgt

Taylor’s Late Bottled Vintage 1 liter Douro Portugal

DKK 249,00

Late Bottled Vintage Port fra Taylor’s tappes efter 4-6 år fra høståret.

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Dourodalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade.

Det er en elegant portvin med en dyb rubinrød farve samt en intens og velafbalanceret frugtduft med noter af solbær. Vinen har en fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag af saftige solbær, hindbær, abrikos og karry samt et strejf af mynte, vilde urter, krydderier og cedertræ.

Denne portvin byder desuden på intense og velintegrerede tanniner, god syre samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”eftermåltidet-drink”.

Den bør serveres afkølet og er drikkeklar nu

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Firmaet Taylor’s – eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder – er over 300 år gammel. Taylor’s er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig.

Taylor’s hovedsædet er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande
verden over – derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes
i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.