St Antony Riesling Rotschiefer Trocken Øko

129,00 DKK

Frisk duft af urter, æbler og saftige gule abrikoser. Smagen er kompleks frugt vævet med behagelig mineralitet. Sprøde aroma af modne æble ledsager den saftige finish.

Ikke på lager

Beskrivelse

St. Antony fortæller:
Spitzenklasse
På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der behov for store mængder kalk til produktion af jern. Kalk blev derfor brudt i området til fremstilling af jern. Efter 1. verdenskrig opdages potentialet for vinavl for alvor, da vinplanter trives godt i de jern- og Kalkholdige magre jorde. Resultaterne var af så
fantastisk kvalitet. I 1920 tappes første officielle årgang Nierstein. Herfra ser man sig ikke tilbage og der investeres massivt i modernisering og køb af top sites for at øge kvaliteten af vinene.
Man fortsætter med at investere i kvalitet.

Weingut St. Antony har en permanent plads blandt de 100 vingårde i Tyskland og siden 1990 medlem af VDP.

I 2006 overtog Felix Peters ledelsen af St. Antony og arbejder på det ambitiøse mål om at bringe vin fra St. Antony til den absolutte verdenstop.

Filosofi
Det starter altid med en vision der danner grundlaget for alt vi foretager os. Lidenskab og engagement. Bæredygtighed og økologi spiller en stor rolle. Omsorg for mennesker og natur er vigtigt for os, da vivfremstilling er et holdspil hvor alle aspekter skal tilgodeses for at opnå det bedste resultat.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.