Pardon & Fils, Beaujolais Rosè 100% Gamay 2019 Frankrig

109,00 kr.

I glasset får du en smuk laksefarvet vin. Smag af frisk frugt, rødebær, lidt jordbærgrød med et strejf af citrus. Rund vin med stort volume og finesse.

Lavet på 100% Gemay.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Pardon-familien startede vinhuset tilbage i 1820, som i dag drives af brødrene Jean-Marc og Eric Pardon og har siden da ejet vinmarker i Beaujolais, så man i dag råder over vinmarker i hele Beaujolais området. Familien Pardon filosofi er “Man skal være ydmyg og lidenskabelig for at arbejde med vinstokke og vin, tiden udfolder sig i sit eget tempo og at bringe hvert projekt til en vellykket afslutning kræver mange års hårdt arbejde”. Der involverer observation og nøje overvejede handlinger, som gør det muligt at styre deres vingård på en bæredygtig måde, for at fremstille fine vin, der er elegante og autentisk og typisk for hver områdes særpræg.

Bevis for dette er, at Pardon-ejendommen i dag har vinstokke, der er over 80 år gamle, endda nogle over hundrede år, der den dag i dag producerer små, koncentrerede fliser af druer, til at producere deres bedste vine, der meget ofte vinder priser i de mest prestigefyldte vin konkurrencer både i Frankrig og internationalt.

Med kun to druesort og marker over hele Beaujolais, tilbyder Pardon en mangfoldighed af smag og fornemmelser. Der er noget for enhver smag, lige fra den frugtagtige, smidige vin til mere fyldige, stærkere og struktureret vine.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.