Online VinBanko 26. marts

Fra: DKK 99,00

Spil med, når vi spiller online VinBanko fredag den 26. marts kl. 20 via Facebook Live.

Køb en af de udvalgte vine – og få gratis 3 plader med. Vi har udvalgt 5 forskellige vine til jer. Hvor I betaler vinens pris (99,- til 169,-) og så får 3 gratis plader med oven i hatten.  Læs beskrivelser af vinene nedenfor.

Du kan købe dit banko-kit i butikken eller her på webshoppen.

Find BARe VIN på Facebook, og find vores VinBanko event, tryk deltag – og så får du automatisk besked, når vi går live. Du kan finde det via linket til Facebook begivenheden her.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

PINOT BLANC OSTERTAG HURLIMANN 99,-

Denne Pinot Blanc fra Alsace har i glasset en lysegul klar farve, i næsen får man noter af modne gule frugter. Ganen er blød og behagelig med en frugtagtig finish.

CASA BENASAL ROSE 99,-

Sofistikeret duft og en utrolig nuanceret, blød og frisk smag med noter af røde frugter, jordbær og solbær, samt en fint krydret duft af ribs.

MESTA TEMPRANILLO ØKO 99,-

Det er en flot rødvin med klar rubinrød farve og en delikat frugtduft af røde bær, rosmarin og lakrids. Frisk, mellemfyldig, blød, rund og saftig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

BRUNA GRIMALDI BARBERA D’ALBA SUPERIORE 169,-

Intens duft af rød frugt og sure kirsebær med noter af grafit og mentol. I ganen er den fyldig og koncentreret, mineralholdig og frisk. Denne friskhed giver vinen lang levetid og gør den til en alsidig vin mht. serveringsforslag.

CRÉMANT BRUT TRADITION 109,-

Meget behageligt for øjet med sin lys farve med lysegrønne reflektioner og fine bobler. Crémant Brut Tradition har en behagelig næse med blomster nuancer. På ganen er smagen intens, livligt og frugtbart med en dejlig balance i smagen.

Yderligere information

Vælg vin

Pinot Blanc hvidvin, Casa Benasal rose øko, Mesta Tempranilllo rødvin øko, Bruna Grimaldi Barbera D'Alba rødvin, Cremant D'AlsaceØkologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.