Online VinBanko 23. April

Fra: DKK 99,00

Spil med, når vi spiller online VinBanko fredag den 24. april kl. 20 via Facebook Live.

Køb en af de udvalgte vine – og få gratis 3 plader med. Vi har udvalgt 5 forskellige vine til jer. Hvor I betaler vinens pris (99,- til 169,-) og så får 3 gratis plader med oven i hatten.  Læs beskrivelser af vinene nedenfor.

Du kan købe dit banko-kit i butikken eller her på webshoppen.

Find BARe VIN på Facebook, og find vores VinBanko event, tryk deltag – og så får du automatisk besked, når vi går live. Du kan finde det via linket til Facebook begivenheden her.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

CAN PAIXANO ROSAT 99,-

Denne mousserende vin, har en fantastisk dyb rød farve og umiskendelig smag. Aromaer af mørk stenfrugt som kirsebær og blomme fusionerer på tungen med en fin hindbær note til en drøm om kandiseret frugt.

ROSE OSTERTAG HURLIMANN 99,-

Denne Pinot Noir Rosé med en lyserød farve afslører noter af røde frugter. Ganen er subtilt frugtagtig med en sprød og frisk struktur.

CASA BENASAL ØKO 99,-

Dejlig saftig og indeholder en skøn duft. Hvidvinen byder på en raffineret og nuanceret smag med noter af gule frugter, moden melon, en fin krydret duft af hyldeblomst og muscatdruer, samt bløde tanniner og en rigtig god fylde.

PINOT NOIR OSTERTAG HURLIMANN 99,-

Denne rubinrøde Pinot Noir dufter af røde frugter. Ganen er ærligt med en silkeagtig tilstedeværelse af tannin og antydninger af røde frugter i finish.

H. LUN PINOT NERO 2018   169,-

Super dejlig Pinot Noir, som stilmæssigt befinder sig et sted mellem den mere garvesyreholdige franske Pinot Noir og lettere, mere blommesmagende tyske Spätburgunder.

I smagen vil du fornemme noter af brombær og hindbær. Smagen er rund og venlig. Vinen er til den kraftigere side, når vi taler Pinot Noir.

Yderligere information

Vælg vin

Can Paixano Rosat, Rose Ostertag Hurlimann, Casa Benasal hvid øko, Pinot Noir Ostertag Hurlimann rødvin, H. LUN Pinot Nero 2018 rødvinØkologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.