Online gin smagning med Syv Sind Gin

DKK 300,00

Kom med når vi holder online ginsmagning, hvor vi smager på de fantastiske gin fra Syv Sind Gin.

Lørdag den 30 januar kl. 16:30 

Denne aften får vi eksklusivt besøg af Kåre Gyldenløve, der er en del af Syn Sind Gin.

Vi skal smage de tre forskellige gin som Syv Sind Gin indtil videre har produceret. Vi smager dem rene samt med tonic og garnitur efter Kåres anbefaling.

En dejlig smags rejse, hvor Kåre trygt og kyndigt vil guide os igennem, imens han fortæller om hvordan de forskellige gin er blevet til – teknikker, overvejelser og anekdoter.

Kom med til en hyggelig aften i ginens tegn, få inspiration og smag på noget af det bedste danske gin i verden.

Du modtager pakke med 

  • 3 x 5 cl Syv Sind gins
  • 3 x tonic
  • Garnitur

NB:
Da der indgår frisk garnitur i pakken, så kan pakken først af/ afsendes en uge inden smagningen. Men køb gerne dine billetter allerede nu, så sender vi pakken, så den når frem i tide. Eller besked om afhentning, alt efter hvad du ønsker.

Smagningen kommer til at forgå via Facebook live. Deltag i begivenheden her: https://fb.me/e/1c32VpBI2

 

Kategorier: ,

Beskrivelse

Om Syv Sind Gin

Syv Sind Gin består af syv venner, der faktisk startede med et ønske om at producerer whisky. Det fik de sat i værk, og deres whisky står til at være færdig lageret i 2022.
Det næste de kastede sig over er til vores held gin. Her har de nedsat et dogme for dem selv, nemlig tallet 7 (på grund af de er syv venner).
Derfor skal de lave 7 gin med 7 ingredienser i hver. De har indtil videre lavet de første 3 gin, som vi skal smage på til vores online smagning.




Økologiske vine