Tilbud

Minkowitsch Zweigelt Ried Rochusberg

99,00 DKK

70% af Minkowitsch Zweigelt bliver modnet på store egetræsfade og 30% på stål. Vinen er spontangæret. Aromaen er præget af vilde kirsebær. Smagen er elegant kombineret med en charmerende tannin struktur og en frugtrig eftersmag. Vinen er lavet på 100% Zweigelt druer, der er Østrigs mest populære blå druesort, som er en krydsning af St. Laurent og Blaufränkisch druerne. Krydsningen blev lavet i 1922 af Friedrich Zweigelt. Minkowitsch Zweigelt er tør.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hvor ligger Weingut Minkowitsch?

Vingården ligger i Weinviertel, der er et ud af fire områder i den nordøstlige delstat Niederösterreich. Navnet stammer fra den store vinproduktion, der foregår i området. Weinviertel er med et areal på cirka 15.000 hektar Østrigs største vinområde – området tegner for hele 30% af det samlede vinareal. Der er mange forskellige vinsorter, men de vigtigste er: Grüner Veltiner, Pinot Blanc, Welschriesling, Zweigelt og Blauer Portugieser, hvor Grüner Veltliner står for halvdelen af de beplantede vinmarker. Du kan læse mere Weinviertel her.

 

Weingut Minkowitsch

Weingut Minkowitsch går til deres håndværk med mod, engagement og motivation, og det kan tydeligt ses i deres successer. De har flere priser bag sig, og det kan også klart smages i deres vine. Efter en selekteret håndplukning, bliver druerne forsigtigt behandlet med en kontrolleret fermentering.

 

Ved den hyggelige by Mannersdorf finder du Minkowitschs vingård, der ligger i det sydlige Weinviertel. Weinviertel er et område i den nordøstlige del af den østrigske delstat Niederösterreich, øst for Wien. Weingut Minkowitsch nyder godt af det helt specielle mikroklima, der er i området: En lavslette med klimatisk indflydelse fra floden Leitha mod nord-øst og bjergene Leithagebirge mod syd. Fra nord og vest er området beskyttet af et bælte af egetræer, mens der fra syd og øst er åbent for varme vinde.

 

Den gode symbiose mellem far og datter er grundstenen for vingårdens stigende popularitet – faren bidrager med erfaring, og Agnes bidrager med nytænkning. Når du kommer på besøg på deres vingård, bliver du budt velkommen i en hyggelig atmosfære. Du kan læse mere om Weingut Minkowitsch her.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.