McGuigan Zero Chardonnay alkoholfri

69,00 DKK

McGuigan er kåret som “International Winemaker of the Year” af International Wine & Spirit Competition i både 2011, 2012 og 2016. Deres Zero serie består af moderne, alkoholfrie vine i høj kvalitet – et bevis på, at man ikke har brug for alkohol for at kunne nyde et dejligt glas vin. Perfekt til enhver lejlighed, hvor man ønsker at nyde vin uden alkohol.

Mange års erfaring og dedikeret arbejde med vinproduktion med lav/ingen alkohol sikrer, at vinens stil og kvalitet er optimal. Efter gæring fjernes alkoholen nænsomt samtidigt med, at det sikres, at vinens delikate frugtsmag bevares.

Zero vinene fra McGuigan er alle drueafledte og fremstillet uden kunstige sødestoffer eller tilsætningsstoffer, hvilket sikrer, at Zero seriens alkoholfrie vine er af højest mulig kvalitet. Druerne er specielt udvalgt fra premium vinmarker i det sydøstlige Australien.

Denne vin byder på skønne aromaer af fersken kombineret med vanilje og eg. Smagsnuancer af stenfrugt og honningmelon. Harmonisk og fint afrundet med dejlig finish.

Særdeles velegnet til grillede rejer med hvidløgssmør, salater med parmesan eller til stegt kylling.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

McGuigan Wines er en af Australiens mest kendte vingårde. De har skabt spændende og interessante vine fra nogle af landets bedste regioner. McGuigan familien har fremstillet vin i Australien gennem 4 generationer. De er passionerede og engagerede, og de har stor respekt for områdernes traditioner.

Familens vinproduktion har vundet beundrere i hele verden samt en masse internationale priser. Vinhusets målsætning er at levere ualmindelig høj kvalitet i forhold til prisen. Denne målsætning kan kun opnås ved at anvende de bedste druer og den nyeste teknologi samt skabe en moderne, forbrugervenlig stil.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.