Leitz Eins Zwei Zero Pinot Noir Point five

109,00 DKK

Leitz Zero Point Five Pinot Noir tilbyder en original karakter, der er ren og frisk med noter af røde ribs og kirsebær. Du vil også opleve en flot integreret tanninstruktur og en næsten tør finish, som er bemærkelsesværdig lang.

Selvfølgelig vil en alkoholfri vin aldrig have den samme dybde, struktur og vægt som en vin med alkohol, men dette er ekstremt tæt på. Imponerende!

Vi anbefaler, at denne alkoholfrie Pinot Noir parres med steg eller vildt. Det er også en dejlig ledsager til grillet fisk eller Biryani med lam.

75 cl. / 0,5%

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

WEINGUT LEITZ

Johannes Leitz overtog familievingården fra sin far i 1999 efter at have stået for vinfremstillingen siden 1985. Under Johannes ejerskab er Leitz kun gået én vej – opad! Kvaliteten er steget fra god til verdensklasse, og man har formået at udvide markerne med nogle af de bedste parceller omkring byen Rüdesheim.

Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på Riesling druen – og dermed et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af hvidvin!

Det er her vi blandt andre finder parcellerne Berg Schloβberg, Berg Rottland, Berg Roseneck og Berg Kaisersteinfels, der alle fire nyder den højest mulige klassifikation og anerkendelse i Tysklands hierarki.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.