H. Lun Pino Bianco 2018

149,00 DKK

Lys gul, næsten grønlig farve. Aromaer der leder tankerne hen på friske grønne æbler. Noter af lette blomster. En god syre struktur giver vinen karakter, og gør den gør sig godt til fisk og kød retter.

Serverings temperatur: 10 grader

 

På lager

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Vinstokke i Alto Adige drager fordel af ideelle klima og geologiske forhold: en mild temperatur fra kontinentale alper med over 300 solskinsdage om året. Alperne mod nord giver ly for de kolde nordlige vinde, mens de mod syd får den varme luft fra Gardasøen. De dramatiske temperaturforskelle mellem dag og nat, en gennemsnitstemperatur på 18 ° i den vegetative periode og de hyppige nedbørsmængder, er de ideelle elementer til høst af kvalitetsdruer, der er perfekt modne.

Hver vinstok har sin egen jord: fra den tørre terroir af vulkansk porfyr til de metamorfe klipper af kvarts og kalkstenen i Dolomitterne til marmorerne.

Både indfødte og internationale vinstokke finder de ideelle vækstbetingelser i denne række af jordarter. Jordens særlige træk muliggør produktion af kvalitetsvine, der er uforlignelige i deres afgørende og unikke karakter.

Allerede i 1840 producerede Alois H. Lun med stor dygtighed og langsynethed eksklusive vine fra de bedste regioner: sådan blev H. Lun-mærket skabt. I 2010 overtog Cantina Girlan Cantina H. Lun med sin århundredgamle tradition, hvis vine fortsat markedsføres under mærket H. Lun.

Intet har ændret sig i virksomhedsfilosofien, der ser vingårdens reelle kendetegn i dens kontinuitet og kvalitet. Enologen udvælger druerne nøjagtigt på baggrund af deres position og kvalitet, så den varierede Alto-atesino terroir kan finde sit ultimative udtryk i vin. Den virkelige kunst har bestået i århundreder i at få den rigtige sort fra hver enkelt placering i vingården for at styrke kvalitetsvins unikhed.

 

Yderligere information

Køb flere og spar

1 stk, 6 stkØkologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.