Great Dane Rum Adventskalender

249,00 kr.

Lækker rom adventskalender med en rom til hver søndag i advent – inkl. lækkert smageglas. To nyheder i forhold til forrige år. Kom med på en rejse i rommens verden, med fire stilarter indenfor rom. Der kommer en smagevideo hver søndag i advent.

Indeholder to kendinge nemlig den prisvindende Great Dane Rum og Great Dane Spiced. Og to helt friske nyheder: Great Dane 5 Års Rom og Great Dane Extra Sweet. Indeholder 4 x 5 cl rom og romglas.

Hver søndag i advent kommer der en ny smagevideo på Great Dane Rums Facebook-side.

Ikke på lager

Beskrivelse

Med Great Danes rom adventskalender 2021 får du fire unikke og lækre rom samt et glas. Du har derfor en sød rom til hver søndag i advent, hvor du kan nyde den alene eller sammen med en du holder af.

EN ROM TIL HVER SØNDAG I ADVENT – EN LÆKKER ROM ADVENTSKALENDER

Læn dig tilbage. Skænk en rom i glasset og lad roen sænke sig. Du får fire forskellige typer af rom – alle søde og runde og lige til at gå til. Du skal ikke være bange for at de hverken er sprittede eller udrikkelige. Med denne rom adventskalender får du et sikkert hit til ganen.

FØRSTE ROM ER SØD OG LÆKKER

Den første rom er vores helt klassiske Great Dane Barrel Aged Rum. En rund og lækker rom på 40 % alkohol. Den er lagret på både gamle bourbon-egetræsfade (bourbon er kendt som amerikansk whisky) og vores egne gamle romtønder, som har indeholdt Skotlander Rom. Duft af ristet kaffe, chokolade, moden frugt, lakrids – og som Romhatten siger – Nesquik kakao. Lang eftersmag af karamelliseret sukker, kakao og chokolade.

ROM NUMMER TO I ROM ADVENTSKALENDEREN ER KRYDRET

Duften af jul? Ja den er god nok. Vi har krydret en tønde Great Dane Rum med fed bourbonvanilje, en masse kanelstænger, stjerneanis og et par håndfulde nelliker. Derefter har vi afrundet med en smule karamelliseret muscovadosukker og justeret rommen til 40 % alkohol. Det dufter af alle julens krydderier og smager samtidig stadig af rom. Great Dane Spiced Rum er af finde bag dette års rom adventskalenders låge nummer to.

TREDJE ROM FYLDER FEM

Bag låge nummer tre finder du en vaskeægte nyhed. Great Dane 5 års Rom er en fantastisk rom destilleret på Barbados og efterfølgende lagret alle fem år på gamle bourbon egetræstønder. En dejlig rom med en smule højere alkohol, nemlig 42,4 % som vi synes gør, at rommen kommer helt til sin ret. Dejlige duftnoter af banan, moden frugt og karamel og laaaang eftersmag af rosiner, brunet smør og dejlige egetræsnoter. En rigtig rom at varme sig på.

EKSTRA SØD ROM BAG SIDSTE LÅGE

Sidste rom er endnu en nyhed. Og en rigtig lækker en af slagsen. Her går vi ikke ned på sødme. Den passer perfekt til julens søde tid, hvor der bliver spist vaniljekranse og pebernødder i vildskab. Great Dane Extra Sweet Rom smager ganske enkelt fantastisk. En rom hvor alle kan være med og med noter af appelsinskal, brændte figner, karamel og julekager. Nyd den foran pejsen. Justeret til 40 % alkohol så den er nem at holde af.

EN DANSK ROM ADVENTSKALENDER

Great Dane Rum laves i Nordjylland. Vi udvælger de bedste rom fra hele verden og giver dem et dansk tvist. Ofte lægges de på gamle romtønder, som har indeholdt Skotlander Rom. Ofte justerer vi dem med muscovadosukker, kanel, kardemomme eller appelsinskal. Vi ønsker at lave Verdens Bedste Lagrede Rom.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.